Can Gou és una petita botiga especialitzada en les més extraordinàries delicatessen on podrà trobar els productes més saborosos, autèntics i exclusius de Distribucions Fluvià així com altres articles de proximitat.

Des de 1897.

Can Gou va obrir al 1897. En aquells temps, a la tenda hi havia també un molí de gra on els Pagesos anàven a moldre i aprofitàven per comprar allò que necessitàven per tota la semana, des de calçat fins a menjar.

També era costum que portéssin aguns dels productes que cultivàven o que produien els seus animals, sobretot ous i els intercanviéssin per les provisions que necesstaven. Els productes que s’aconseguien, es venien posteriorment al mercat de Girona i de Figueres.

Tot això va fer que Can Gou esdevingués un punt de torbada en el que la gent, apart de compriar i intercanviar productes, es trobàven, parlàven i s’explicaven les novetats de la setmana.

fasana_cangou2

Més que una botiga.

A contracor, la botiga va tancar durant 40 anys però des de 2002 estem de nou a la vostra disposició al carrer Raval número 12 de Camallera intentant reviure l’esperit de tots els que van fer de Can Gou molt més que una tenda

Galería