Distribució de productes alimentaris creada per donar resposta a les exigències i necessitats dels nostres clients.

Distribucions Fluvià és una empresa de distribució de productes alimentaris creada para satisfer las exigències i necessitats del sector alimentari, hoteler i de la restauració.

Actualment disposem d’un ampli catàleg amb més de 500 referències on trobarà el millor de cada zona i de cada regió del mon. Això és fàcil d’apreciar assaborint qualsevol dels producte que oferim, procedents d’empreses i petits productors que tenen un punt en comú: la excel·lència.

Provisional portada Catàleg Fluvià

Després d’uns inicis com criadors, començarem la comercialització dels productes derivats de l’ànec com a representants de Coll Verd.

Això, juntament amb el nostre coneixement de productes gourmet procedents del sud de França, ens va portar a ampliar el nostre catàleg fins convertir-nos en una empresa de distribució multi producte, multi marca i multi canal.

El com i el perqué

La nostra filosofia de treball està basada en una selecció de productes única i singular, un tracte personalitzat i un bon servei logístic i de lliuraments.

Comptem amb unes modernes instal·lacions per a l’emmagatzematge i distribució de productes secs, frescos i congelats que ens permet garantir una qualitat òptima.